Farbranch Seana

 

Perustiedot

Rotu Irlannintyöhevonen
Rekisterinumero VH17-069-0023
PKK id  #PKK2584

Sukupuoli Tamma
Syntymäaika 15.07.2017, 4v
Väri Ruunikko
Säkäkorkeus 157cm
Kasvattaja Farbranch Irish Draughts
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO HeA, RE 80cm, yleispainote

Luonnekuvaus

Seana on luonteeltaan erittäin fiksu hevonen niin hyvässä kuin pahassakin. Se on erittäin nopea oppimaan ja sitä on helppo kouluttaa, mutta toisaalta se oppii myös pahoja tapoja yhtä helposti. Seanasta löytyy myös omat tammamaiset piirteensä; se osaa käyttäytyä hyvin, mutta joskus tuntuu, että ihan kaikki ottaa sitä päähän ja se myös näyttää tämän. Laitumella Seana on lauman pomo. Sitä ei kannata tarhata kauhean arkojen hevosten kanssa, sillä sellaiset jäävät helposti tamman jalkoihin.

Ratsuna Seana on rauhallinen, askellajien vaihdot ja esteille tulemiset pitää valmistella hyvin, jotta tamma tekee ne niin kuin kuuluukin. Osaavan ratsastajan kanssa hevonen liikkuu kauniisti – toisaalta Seanan kyytiin uskaltaa laittaa myös hieman nuoremman, kokemattomankin ratsastajan sen rauhallisuuden takia. Seana harvoin tekee ratsastettaessa mitään yllättävää – lähinnä se on vähän hidas syttymään ja siksi ei ehkä täydellinen aloittelijan hevonen.

Tamma tykkää harjaamisesta ja rapsutuksista! Mitä karkeampi harja, sen parempi. Satuloidessa Seana saattaa hieman pullistella joten satulavyö on hyvä vielä kiristää kun on päästy tallista ulos. Seana on hyvinä päivinään kaikkien kaveri, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Huonoina päivinään tamma luimistelee jokaiselle ja näyttää, että häntä ei juuri nyt huvita! Tamma ei kuitenkaan näyki, joten sen uhkailuista ei tarvitse sen kummemmin välittää.

Sukutaulu

I. Droghéda MeabharVH15-069-0005
II. Droghéda Maximillian III. Mac Tíre
IIE. Droghéda Carol
IE. Toiteach IEI. Patrún
IEE. Tollán Ba
E. Suims SealbhóirVH14-036-0019 EI. Tuiscint ar Ghreann EII. Péatai
EIE. Glas
EE. Neamhchoinneálacht EEI. Dúthrachtach
EEE. Bhearna

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli

Kilpailut

PKK

14.02.2018 – Jinnilä – Luokka 4. Hevostammat (ei pv) – tuom. Lynn – EO-sertEM: Toteutus ”Pukinkavioinen. Muilta osin hieno ja kauniilla tekniikalla toteutettu tamma.”

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja

Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse