Hirttivaaran Hopeatuli

© Tinúvel

Perustiedot

Rotu Suomenhevonen
Rekisterinumero VH15-018-0564
Sukupuoli Tamma
Syntymäaika 24.02.2015, 8v
Väri Musta
Säkäkorkeus 161cm
Kasvattaja Hirttivaara, Suomi
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
Koulutustaso vaativa valjakko + käyttöajo, metsäajo ja kyntö

Luonnekuvaus

 

Tallin omalla pikkupellolla vetää kyntöauraa massiivinen musta suomenhevonen. Hiki kiiltää sen kyljillä sen tehdessä töitä auringonpaisteessa. Jonkun ajan kuluttua ohjastaja irroittaa auran hevosen perästä ja tuo hevosen juomaan vettä. Samalla hän rapsuttaa sen säkää. Hevonen pärskähtää.

Hoppu on työhevonen isolla T:llä. Sillä on äärimmäisen hyvä työmoraali ja se on kestävä kuin mikä. Ihmisen pyynnöstä Hoppu menisi läpi vaikka ison kiven. Hopulla ajetaan myös valjakkoa ja se on siinäkin erittäin taitava. Ylipäätään kaikessa käytössä ja näytössä tämä hevonen loistaa ihan omassa kategoriassaan.

Hoidettavana tamma on hieman haasteellinen. Sillä on oma tahto ja se osaa myös näyttää tämän. Hoppua voisi kutsua tammamaiseksi tammaksi: jos joku ei sille kelpaa, niin se ei muuten sitten kelpaa! Harjatessa tamma osaa seistä nätisti paikallaan, mutta toisaalta ei tee näin aina, vaan välillä yrittää pyöriä ympyrää kuin mikäkin hyrrä. Siksi Hoppu on hyvä sitoa molemmin puolin käytävälle kiinni.

Muiden hevosten kanssa Hoppu on vähän pomotteleva. Tästä syystä se yleensä tarhataankin yhdessä yhden tai kahden sen hyvän ystävän kanssa, joiden kanssa ei tarvitse stressata, että Hoppu kävisi liian aggressiiviseksi.

Sukutaulu

I. TulikelloVH11-018-1534
PP-MVA, FF, SV-III, SLA-II, PKK-V, YLA2, Jälkeläisluokka B
II. Usvatuulen Revontulisivut kadonneet III. Pelimies, evm
IIE. Lemmenpuron Lumikki, evm
IE. KellotarVH11-018-0675
SLA-III, YLA3
Jälkeläisluokka B
 IEI. Meitin Tarmo, evm
 IEE. Kellopeli, evm
E. Hirttivaaran HopeakukkaVH12-018-0420
SLA-III, Jälkeläisluokka B
EI. Hopian HurmausVH11-018-0350  EII. Hopea-Herkko, evm
tummanrautias 157cm
 EIE. Tilpatar, evm
rautias 155cm
EE. TellervoVH11-018-0986  EEI. Tonttupoika, evm
punarautias 154cm
 EEE.Vorotar, evm
tummanpunarautias 152cm

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli

Kilpailut

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja

Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse