Penrose Adele

Perustiedot

Rotu Shirenhevonen
Rekisterinumero VH17-104-0027
Sukupuoli Tamma
Syntymäaika 14.07.2017, 7v
Väri Ruunikko
Säkäkorkeus 188 cm
Kasvattaja  Penrose Shires
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO HeC, noviisi valjakko, valjakkopainote

Luonnekuvaus

Kun saavut talliin, tervehtii sinua ensimmäiseksi valtavan suuri, ystävällisen ja uteliaan näköinen pää. Tämä kuuluu Adelelle, suurelle ruunikolle shirenhevoselle. Älä pelästy, tule vaan lähemmäs! Vaikka hevonen on suuri kuin vuori, on se luonteeltaan säyseä kuin lammas.

Adele on tallin prinsessa ja tietää sen hyvin itsekin. Tamma osaa käyttäytyä hyvin, mutta toisinaan on myös hyvin neitimäisellä tuulella ja kiukuttelee pikkuasioista. Mikään ilkeä hevonen ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan perusluonteeltaan ihan kiltti. Energiaa tammalta löytyy kyllä vaikka muille jakaa ja se on myös hyvin utelias.

Ratsuna Adele on ehkä vähän kömpelö, mutta tätäkin yritteliäämpi. Mihinkään korkean koulun kilparadoille siitä ei ole edes omistajan unelmissakaan, mutta kotona perusratsuna se toimii paremmin kuin hyvin. Sillä on hyvä työmoraali ja se tulee yleensä moitteettomasti toimeen ratsastajan kuin ratsastajan kanssa. Toisaalta pikku-prinsessan pitää kyllä pitää oma päänsäkin joissakin asioissa, kuten kuralätäköt se tykkää kiertää kaukaa ja aut armias jos yrität saada sen kastamaan kavioitaan. Ei käy! Toisaalta tamma on niin utelias, että uusiin paikkoihin, ihmisiin ja muihin otuksiin olisi pakko päästä tekemään tuttavuutta mieluiten nyt ja heti ja tässä. Mutta tietyt pikkuviat huomioon jättämättä Adele on perusmukava, hyvä ratsu.

Valjakkohevosena Adele osaa keskittyä hyvin ja on erittäin kuuliainen. Sillä on energiaa irroitella menemään reippaammassakin vauhdissa, mutta toisaalta se osaa myös rauhoittua ja kuunnella ohjastajaansa. Parhaimmillaan Adele on kilparadoilla, jolloin sen upea ulkomuoto ja tasaisen varma työskentely pääsee loistamaan.

Hoidettavana Adele on hieman haastava. Se on vähän sählä ja neitimäinen. Sen kanssa saa toisinaan neuvotella siitä, mitä tehdään ja miten tehdään. Pohjimmiltaan tamma on kuitenkin kiltti ja se tykkää äärettömän paljon saamastaan huomiosta, rapsutuksista ja porkkanoista! Jos muu ei auta, niin lahjomalla tamman saa yleensä tekemään mitä hoitaja tahtoo.

Sukutaulu

I. Odds Of VengeanceVH16-104-0015
KTK-II
II. AjaxVH15-104-0024 III. Aldron, evm
rautiaankimo 192cm
IIE. Benigna, evm
vaaleanrautias 182cm
IE.  AV’s Vinca CelennaVH16-104-0014 IEI. Nimbus Rhombus, evm
tummanruunikko 188cm
IEE. Dazzlegem Gemmello. evm
musta 183cm
E. Penrose AvellanaVH16-104-0022
KTK-II, VV-1
EI.  Aethon DustinVH16-104-0011
KTK-II, VVJ-II, Ch
EII. Dunham Dexter, evm
ruunikko 180cm
EIE. Aetheldreda, evm
musta 178cm
EE. Shamrock AvieVH16-104-0012
KTK-II, Kynnön syysmestari 2016, RCH
EEI. Cradlewood’s Great Gatsby, evm
EEE. Shamrock Avalon, evm

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli

Kilpailut

 

 

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja
Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse