PP’s Edvin

 

Perustiedot

Rotu Gotlanninruss
Rekisterinumero VH17-028-0108
PKK-id #PKK2577
Sukupuoli Ori
Syntymäaika  20.08.2017, 3v
Väri Ruunivoikko
Säkäkorkeus 126cm
Kasvattaja Veera R VRL-10735, Ponipallero
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO HeB, RE 80cm, yleispainote

Luonnekuvaus

Komea ruunivoikko russori Edvin juoksee harja hulmuten ratsastaja kyydissään ulkokentällä. Ratsastajan kauhunsekaisesta ilmeestä päätellen poni ei ole ihan hallinnassa. Ponin määrätietoisesta katseesta tätä ei kyllä heti osaisi epäillä.

PP’s Edvin, tuttujen kesken Edvin vaan, oli varsana varsin kiltti ja utelias pikkuhevonen. Valitettavasti kaikki sen hyvät luonteenpiirteet eivät selviytyneet orin aikuisuuteen asti. Edelleen poni on erittäin utelias tapaus, mutta kiltiksi en sitä kuvailisi vaikka katsoisinkin vaaleanpunaisten sydänlasien läpi. Edvinillä on aina monta rautaa tulessa ja se on viekas kuin kettu. Se tietää, mitä tehdä, jotta saa haluamansa ja se on kova poika manipuloimaan ihmisiä. Toisinaan se osaa esittää varsin suloista ja rakastettavaa tapausta – ja varmasti hyvinä päivinään onkin sellainen – mutta yleensä se pitää tällaista kulissia yllä vain silloin, kun siitä on jotakin hyötyä. Vaikkapa kourallinen porkkanoita!

Edvinin kanssa ei koskaan näe tylsää päivää. Poni on niin nokkela ja meneväinen, että sen kyydissä on vaikea pysyä. Ratsuna se on räjähtävän nopealiikkeinen ja hieman arvaamatonkin. Pikkuponina sitä ei kuitenkaan ole kovin vaikeaksi leimattu. Orilla on kyllä kykyä ja taitoakin, sen kanssa vaan saa tosissaan tehdä töitä. Mikään pienten lasten ratsu ei kuitenkaan ole kyseessä, vaan ori tarvitsee kokeneen ja rohkean ratsastajan.

Hypätessä Edvinin nopeudesta ja kovaa ja korkealta tekniikasta on hyötyä. Ori selviää radasta kuin radasta ennätysvauhdilla! Tosin toisinaan sen tarkkuus kärsii nopeuden kustannuksella. Jos olet peloton ja sopivan pienikokoinen, on Edvin käsissäsi varmasti loistava kilpaponi esteradoilla!

Muiden hevosten kanssa Edvin osaa olla hieman ärhenteleväinen. Se tarhaa mieluiten itseään isomman ruunan taikka rauhallisen orin kanssa, jota sen kiusoittelu ei välttämättä niin kovasti hetkauta. Toisaalta Edvin ei myöskään ole aivan päästään laho, vaan ymmärtää kyllä, ettei kovin paljoa isommalle kannata uhitella.

Sukutaulu

I.  Emmanuel SWEVH13-028-0221 II. Ermarget SWE III. Allysson
IIE. Elisabeth
IE. Allysson IEI. Aberaleht
IEE. Gabriel
E. VaniljsmakVH15-028-0262 EI.  Janssons Frestelse EII. Framtiden Människan
EIE. Skrivet i Stjärnorna
EE. Jansson Predikant EEI. Ensam Ö
EEE. Jansson Kort Sikt

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli

Kilpailut

PKK

14.02.2018 – Jinnilä – Luokka 7. Poniorit – tuom. Lynn – HY

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja
Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.

Virtuaalihevonen / a sim-game horse