Roi de Neige

Perustiedot

Rotu Boulognenhevonen
Rekisterinumero VH18-110-0008
PKK id
Sukupuoli Ori
Syntymäaika  28.12.2017, 3v
Väri Kimo
Säkäkorkeus 158cm
Kasvattaja Originals
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO Noviisi valjakko, HeB, työajo

Luonnekuvaus

Laitumella orilaumasta erottuu selvästi yksi hevonen. Lumenvalkealla boulogneorilla on ”ohjat käsissä” nuoresta iästään huolimatta. Se pitää jöötä muille oreille ja ihastuttaa vahvalla olemuksellaan. Tämä on Roi, tallin kuningas.

Roi on luonteeltaan johtajatyyppiä. Sen kanssa saa olla tarkkana, ettei se ala komentamaan myös ihmisiä. Ori on kuitenkin luonteeltaan tasasen varma ja rauhallinen, sellainen, kuin laumassa hyvän johtajan tulisikin olla. Sen kanssa on helppo tulla toimeen, jos osaa näyttää orille, että ihminen on senkin yläpuolella. Roi ei turhia säiky tai arastele, se on tottunut monenlaiseen ja nähnyt monenlaista.

Ratsuna Roi on hieman kankea ja osaamaton. Kyllä sen kanssa aina perus maastolenkit hoitaa ja kauniin ulkomuotonsa ja rauhallisen olemuksensa vuoksi se on oiva kaikenmaailman kissanristiäisiin. Kilpahevoseksi siitä ei kuitenkaan ratsuna ole, mitä nyt omistaja huvin vuoksi silloin tällöin näyttäytyy sen kanssa helpossa B:ssä ihan vain jo siksi, ettei tällaisia kaunokaisia ratsastuskilpailuissa ihan joka päivä tulekaan vastaan.

Työhevosena Roi sitten on taas ihan omalla alueellaan. Se on vahva, hyvähermoinen ja äärimmäisen lojaali. Ori suoriutuu oikeastaan tehtävästä kuin tehtävästä yleensä moitteettomasti ja sitä voidaan käyttää hyvin monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä.

Valjakkoajoa ajatellen ori on ehkä vähän turhan raskasrakenteinen, mutta yllättävän ketterä siitä huolimatta. Työmoraalia ei ainakaan tältä hevoselta puutu, joten yrittämään se lähtee aina innolla.

Sukutaulu

I.  Les Légions Noires
Kynnön kevätmestari 2017, Fn
II. La Sorcellerie, evm
kimo 157cm
III. Croyances Anciennes
kimo 160cm
IIE. Célibataire 
kimo 155cm
IE. Le Peuple de L’herbe, evm
kimo 153cm
IEI. Beua Comme L’enfer
kimo 164cm
IEE. Amiens C’est Aussi le Tien
kimo 151cm
E. Chute de Neige
Fn, KTK-III
EI. Coureur
kimo 158cm
EII. Bond
kimo 162cm
EIE. Délégueé
kimo 153cm
EE. Brise
kimo 153cm
EEI. Voyant
kimo 156cm
EEE. Pinceé
kimo 152cm

Jälkeläiset

Kilpailut

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja
Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse