Sagavik Judit

Perustiedot

Rotu Norjanvuonohevonen
Rekisterinumero VH16-053-0039
PKK id
Sukupuoli Tamma
Syntymäaika 13.09.2015, 4v
Väri Hallakko
Säkäkorkeus 143cm
Kasvattaja Stall Sagavik
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO Vaativa valjakko, valjakkopainote

Luonnekuvaus

Tallin perukoilla seisoskelee pystytukka nimeltä Judit. Se katselee ympärilleen rauhallisesti ja hörähtää. Sen silmistä näkee jo sen lempeän, hyväntahtoisen luonteen.

 

Judit on luonteeltaan hyvin ihmisläheinen ja rakastettava. Se nauttii saadessaan huomiota, muttei ole ollenkaan tungetteleva. Sen kanssa on kerrassaan mukava viettää aikaa, se on sellainen lutuinen tätihevonen, josta kaikki varmasti pitävät. Judit on myös hyvin tottelevainen ja oppivainen tapaus, jonka kanssa ollaankin käyty läpi kaikki mahdolliset temput makuullemenosta polvistumiseen ja pystyyn nousemiseen. Siitä saisi oivallisen sirkushevosen, mutta kenties onni on kuitenkin, että se on täällä meillä aivan toisenlaisessa käytössä. Tallin vieraita se kyllä osaa viihdyttää.

Judit on valjakkohevosena ehkä ennemmin hieman laiskahko, kuin superenerginen. Se toimii kyllä omalla moottorillaan, eikä sitä tarvitse ajaa koko ajan eteenpäin, mutta mikään vauhtihirmu ei ole kyseessä. Tarkkuutta vaativissa tehtävissä hevonen on ehkä parhaimmillaan, sillä se jaksaa kuunnella ohjastajansa apuja valppaana ja tekee työtä käskettyä. Tamma taipuu kauniisti myös parivaljakkoon, eikä ole kerta eikä toinenkaan, kun se on vetänyt näytösmielessä isommassakin porukassa kärryjä.

Muiden hevosten kanssa Judit on tapansa mukaan hyvin kiltti ja rauhallinen. Se tulee toimeen oikeastaan kenen tahansa kanssa ja sopeutuu hyvin erilaisiin tarhakumppaneihin. Tammalla on paljon hoivaavaa luonnetta, joten se on varmasti myös erinomainen emä.

Sukutaulu

I. Glimre NOR
YLA1
II. Bjarne av Birkhaven, evm
ruunihallakko 140cm
III. Håvard
IIE. Berta av Birkhaven
IE. Gunnhilde, evm
ruunihallakko 143,5cm
IEI. Rollo av Østerlund
IEE. Rollo av Østerlund
E. Sandholms Embla EI. Lorens, evm EII. Larsson
EIE. Viveka
EE. Sandholms Sassa, evm EEI. Sigmund
EEE. Torhilda

Jälkeläiset

Kilpailut

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja
Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse