Satukirjasta Karannut

 

Perustiedot

Rotu Suomenhevonen
Rekisterinumero VH17-018-1946
Sukupuoli Ori
Syntymäaika 18.05.2017, 9v
Väri Rautias liinaharja
Säkäkorkeus 163cm
Tuoja Oona
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO VaB, RE 100cm, koulupainote

Luonnekuvaus

Sankari on tallin tuulispää. Se on aina menossa ja tekemässä ja sen perässä on vaikea pysyä. Ori tuottaa kyllä tempauksillaan päänvaivaa omistajalleen, vaikka muutoin onkin ihan kiltti herrasmies. Sankari ei nimittäin ole niin hirveä tapaus, kuin miltä ensi kuulemalta saattaa tuntua. Ori osaa käyttäytyä asiallisesti ja olla kuuliainen – se vaan tekee kaikkea hassua silloin, kun sillä on tylsää.

Ratsastettaessa Sankari on hieman tulinen. Siltä vähän tuppaa toisinaan jarrut olemaan kadoksissa, joten ratsastajan tulisi olla rohkea ja määrätietoinen. Orin kanssa täytyy pystyä näyttämään, kuka on pomo, sillä muuten se kyllä vie ratsastajaansa ihan 6/0. Tuttujen ihmisten käsissä (joiden kanssa ori tietää, ettei se saa pelleillä) Sankari muuttuu varsin näppäräksi kouluhevoseksi. Se osaa nimittäin kuunnella ja tehdä töitäkin, eikä vaan pelleillä. Esteillä ori on ehkä turhankin kuuma, sillä ei ole mikään paras hyppytekniikka, sillä se tykkää vaan kaahata. Tässä on kyllä mukana ehkä vähän omistajan laiskuuttakin, sillä jos hevosella vaan hypättäisiin enemmän, se varmasti kehittyisi myös estehevosena.

Hoitaessa Sankari osaa käyttäytyä yllättävän hyvin. Se antaa kiltisti harjata, satuloida, suitsia, kengittää ja lastata. Porsastelemaans se ryhtyy siinä vaiheessa, kun ihminen lakkaa kiinnittämästä siihen huomiota.

Sukutaulu

I. Nastalta, evm
II. Onnenpoika

IE. Velhotar
E. Tuimatyttö, evm EI. Ärräpää
EE. Unikko

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli

Kilpailut

PKK

14.02.2018 – Jinnilä – Luokka 5. Hevosorit (ei pv) – tuom. Odelie – HY
27.01.2018 – Zelos – Luokka 4. Hevosorit – tuom. Lynn – HY

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja

Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse