Sepp’s Rockabye

Perustiedot

Rotu Suomalainen puoliverinen (FWB)
Rekisterinumero VH18-031-0048
PKK id #PKK2576

Sukupuoli Tamma
Syntymäaika  01.09.2017, 4v
Väri Rautias
Säkäkorkeus 164 cm
Kasvattaja Seppäjärven talli
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO GP RE 100 cm, koulupainote

Luonnekuvaus

Kaunis rautias puoliveritamma käyskentelee kaikessa rauhassa laitumella. Se heilauttaa häntäänsä häätäen kärpäsiä luotaan. Tamma nauttii lämpimästä auringosta ja muiden hevosten seurasta. Se on silminnähden onnellinen.

Bella on mukavan rento hevonen, jonka kanssa on mukava harrastaa. Tamma on yksinkertainen, ns. ”helppo” hevonen. Se toimii niin kuin hevosen kuuluukin toimia, vaikka tietenkin silläkin on omat kommervenkkinsä ja huonot päivänsä, ei se kuitenkaan mikään robotti ole. Mistä lienee sitten perinytkin rauhallisen luonteensa – ei ainakaan isältään.

Hoitaessa Bella on ystävällinen ja kiltti. Se on myös helppo lastata traileriin ja kuljettaa esimerkiksi kisapaikalle. Eläinlääkäriä tamma saattaa tuijottaa hieman tavallista intensiivisemmin ja jopa näyttää kiukkuisen puolensa. Se suostuu kuitenkin hoidettavaksi jos homma otetaan tarpeeksi rauhallisesti. Kengittäjää Bella vähän inhoaa. Se ei oikein pidä siitä, että sen kavioita koputellaan. Toisinaan tamma joudutaan rauhoittumaan, mutta hyvinä päivinä sen saa kengitettyä ilmankin.

Ratsuna Bella on reipas, muttei kuitenkaan liian ”tulinen”. Sillä on hyvä eteenpäin vievä moottori, mutta toisaalta se osaa myös kuunnella hidastavia apuja. Raippaa Bellan kanssa harvemmin tarvitsee, sillä tamma on niin helppo saada liikkumaan haluttuun suuntaan haluttua vauhtia. Laukatkin tamma nostaa erittäin kauniisti ja isänsä tapaan se on parhaimmillaan laukanvaihdoissa.

Kilpakumppanina tamma on erittäin luotettava ja tasaisen varma suoriutuja. Se ei turhia arastele kisatilaisuuksia, outoja hevosia, ihmisiä ja hajuja. Se on tottunut ja kokenut hevonen. Radalla sillä on hyvät hermot ja se tykkää esiintyä ja näyttää parastaan. Bella on parhaimmillaan kouluhevosena, mutta hyppää myös mielellään.

Muiden hevosten kanssa Bella tulee toimeen useimmiten hyvin. Suurella laitumella tamma hakeutuu mieluiten lauman reunamille.

Sukutaulu

I.  Doom Remrock, VH14-031-0029
KTK-II, KRJ-I, Ch
II. RomasantaVH12-031-0195
KTK-II, KRJ-II, YLA2
III. Cottonwill’s Sam, evm
musta 167cm
IIE. Bouws Cishler, evm
rautias 170cm
IE.  Rwanda II, VH12-011-0359 IEI. Djibouti, evm
IEE. Laternelaufen A.Q, evm
E. Sepp’s Nocturne, VH17-031-0420 EI. SkywalkerVH14-031-0444 EII. Starfighter, evm
rautias FWB 171cm
EIE. Veronika Venture, evm
rautias FWB 169cm
EE. NatalieVH17-121-0050 EEI. Céleste, evm
rautias ranskanpuoliverinen 163cm
EEE. Narcisse, evm
rautias ranskanpuoliverinen 161cm

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli
09.03.2018 t. Steamrock POS – i. Scotspine McSteamy – om. Reinin Kartano, VRL-06066 & VRL-08973

Kilpailut

PKK

14.02.2018 – Jinnilä – Luokka 2. Puoliveritammat – tuom. aksu – EO-sert

 

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja
Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse