Wolvercroft Lucia

Kuva tulossa!

Perustiedot

Rotu Suffolkinhevonen
Rekisterinumero
PKK id 
Sukupuoli Tamma
Syntymäaika 15.06.2017, 8v
Väri Vaaleanrautias liinakko
Säkäkorkeus 162cm
Tuoja J.
Omistaja Possiikeri, VRL-07313
Kotitalli Possiikerin Virtuaalihevoset
KO Noviisi valjakko, työajo, HeC

Luonnekuvaus

Tämän hevosen silmät ovat suuret ja lempeät aivan kuten lehmilläkin. Sen katse on utelias, mutta rauhallinen. Se on suuri ja pyöreä. Ehkä se on ainakin sielunsukulainen lehmien kanssa.

Lucia on hevonen hieman uteliaammasta päästä. Se haluaisi aina olla tutkimassa ensimmäisenä kaikkea uutta ja jännittävää – vaikkakin se ei juuri jännitäkään mitään. Lucia osaa asennoitua kaikkeen hyvin rauhallisesti, eikä se sätkähdä vähästä. Työhevosena siinä korostuu myös ahkeruus ja nöyryys, jotka ovatkin varmasti sen parhaita puolia.

Muiden hevosten kanssa tamma tulee toimeen erinomaisesti. Sen päättäväisyys ja rauhallisen varma asenne tuntuvat laumassa helpottavan hieman hermoheikompienkin asemaa, ja monesti Lucia saakin muut hevoset seuraamaan perässään vaikka pelottavan hevosauton sisään.

Kuten sanottu, parhaimmillaan Lucia on töitä tehdessään. Se on nöyrä ja itsevarma vetohevonen ja oiva pari kynnössä kokemattomammallekin hevoselle. Tammaan voi aina luottaa ja se ei jätä jälkeensä ketään.

Ratsuna Lucia on kömpelö, mutta yritteliäs. Ratsunhommat ovatkin tammalle lähinnä hauska harrastus varsinaisten töitten ohella. Toisinaan tämä jättiläinen näyttäytyy helpon tason kilpailuissakin ihmisiä huvittamassa, mutta pääasiassa sen ratsuilut jäävät kotimaastoihin.

Koska Lucia ei niin vähistä hätkähdä, voi toisinaan olla hankalaa saada sitä kuulemaan käskyjä ja apuja. Tämä koituu välillä sen valjakkouran kohtaloksi, kun pitäisi kääntyä tiukassa mutkassa ja tamma painelee menemään suoraan eteenpäin, kuin kukaan ei olisi koskaan mitään siltä pyytänytkään. Yleensä asiat luonnistuvat Lucian kanssa, kun homman voi hoitaa hitaasti ja varmasti.

Sukutaulu

I. Lucifer, evm II. Mephistos

IE. Alice of Barton
E. Wolvecroft Lidia, evm EI. Wolvecroft Hugh
EE. Letitia

Jälkeläiset

00.00.0000 t./o./r. Hevosen nimi- i./e. Hevosen nimi – om. Nimi, Talli

Kilpailut

Päiväkirja

 

00.00.0000 – Otsikko – kirjoittaja

Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa.
Virtuaalihevonen / a sim-game horse